sunnuntai 17. elokuuta 2014

Lähtöhuumaa ja appelsiinimehua

Hullua ajatella että jo kahden viikon päästä olemme paikan päällä. Kesäloman alettua elämäni suurin murheeni oli että miten tämä kuuma ja kurja (en tykkää helteistä ollenkaan) kesä kuluisi nopeasti. Nyt hörpiskelen tässä oikeen ruattalaista appelsiinimehua ja kuuntelen Ryan Farishia Spotifyn kautta. 

Ain laulain työtäs tee... 


Noh niin ikään minä ja Kirsi, alias Mama P, olimme kesätöissä. Minä pyyhkimässä mummojen pyllyjä ja Kirsi joutui toistamaan ''Nyt puetaan sukat jalkaan. Ei ne ovat tumput, nämä tässä ovat sukat." Kesä kului ainakin omalta osaltani työn merkeissä eikä muuta elämää ollut. Heräsin, otin jotain nassuun, menin töihin, tulin kotiin, otin taas jotain nassuun, menin nukkumaan. Onneksi ehdin viettämään viiden päivän loman perheen kanssa. Koulusta huolimatta työni jatkuu vielä Elokuun ajan viikonloppujen ja iltavuorojen merkeissä. Ei huono diili. 

Hurraa! Postia!! 


Olemme saaneet uutisia Itävallan puolelta. Pinkafeldissa toimiva kansainvälisyyskoordinaattori vastasi lähettämääni sähköpostiin. Kerroin hänelle alustavista suunnitelmista ja mahdollisista toiveista. 

Ensinnäkin suurimmalta osalta Itämeren ympäröimästä Suomesta on vaikea lähteä mihinkään. Jos matkustaa mielii, pitää hankkia lentoliput ja lentää paikasta A paikkaan B. Toinen mahdollisuus on hitaahko laivaliikenne. Nyt kun meillä on näin otollinen tilaisuus, niin kuin meillä Punkalaitumella sanotaan, päästä ihmisten ilmoille (tai ''Hei lähetääks kylille?''), aiomme ottaa kaiken ilon irti. Kun tutkii tarkemmin Itävallan vallatonta karttaa ja sen lähiympäristöä, saattaa löytää mitä kiehtovimpia kaupunkeja. Suunnitelmissa on siis matkustella viikonloppuisin, jotka tuoreen tiedon mukaan ovat meillä yleisesti vapaat (miten hoitoalalla ei koskaan olisi). Toivottavasti asiat menisivät niin kuin on suunniteltu. Hotellit on ainakin jo varattu! Itsellä ainakin on suuria odotuksia matkan suhteen :)

Lähetin juuri toisen sähköpostin, jossa kysyimme käytännön asioista. Uutta postia odotellen.

So many places to go - where to start?

2 kommenttia:

  1. Wien on todella hieno kaupunki ja siellä niitä linnoja ja kirkkoja riittää. Olimme juuri vähän aikaa sitten siellä 4 päivää ja aika loppui täysin kesken. Innere Stadt on täynnä kävelykatuja, kahviloita, ravintoloita ja kauniita, hyvin hoidettuja vanhoja rakennuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan Itävallassa vaan yksi yö. Oltais varmasti pidempäänkin mut aika ei yksinkertaisesti riitä. Just jutusteltiin et aiotaan käydä Primarkissa ja Wienin eläintarhassa Schlossparkissa. Toivottavasti ei eksytä sinne labyrinttiin :D

      Poista